SAKARYA / AKYAZI - Dokurcun İlkokulu

Dokurcun İlkokulu

Dokurcun Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 54 Akyazı / SAKARYA
Vizyon
‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ düsturu ile dünyaya çekidüzen vermeye çalışan nesiller yetiştirmektir…
Misyon
Geçmişin görkemini geleceğe taşımak için, tarihi bilinçle yola çıkarak, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle işbirliği içerisinde, Kuran’ın rehberliği, peygamberimizin önderliğinde, Fatih’in neslini şaha kaldıracak, ülkemizi tüm dünyaya lider ülke konumuna getirecek, erdemli, ahlaklı, münevver, dürüst nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Başarılar
- 1 öğrencimiz genel yetenek alanında 2021-2022 eğitim-öğretim yılı BİLSEM´i kazandı.
Öğretim Şekli :Tekli eğitim
09:00- 15:10
Ulaşım
Her saat başı ilçeye otobüs vardır. Öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu ilçede kalmakta, okula geliş gidişler öğretmenlere tahsis edilen servisle yapılmaktadır.Bazı arkadaşlar kendi araçlarıyla dönüşümlü olarak okula gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Dokurcun; Büyükşehir yasası ile belde vasfını yitirmiş, 4 bin nüfuslu büyük bir mahalledir. Okulumuz Dokurcun merkezinde olup bahçeleri ayrı olmakla birlikte ortaokul ve lise binası ile aynı yerleşkededir.
İl merkezine uzaklık 50 km, İlçe merkezine uzaklık 30 km
TURNUVALAR FUTBOL, SATRANÇ
Proje Çalışmaları
´´YEMEKHANEMİZ ÇİÇEK AÇTI´´ GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİNİ KULLANARAK YEMEKHANEYİ YENİDEN DİZAYN ETMEK.